Onze Diensten

Na het lezen van de info toch nog vragen of meer info nodig wat wij voor je kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op via de contact pagina en wij zullen een afspraak met je inplannen.

Veilig zakendoen

Houd uw bedrijf veilig met Kastec IT! Onze gecertificeerde technici installeren en onderhouden uitgebreide netwerken die uw gegevens veilig houden. Of u nu uw server of Office 365 moet upgraden of werkstations moet installeren, wij zijn er om u te helpen. Laat verouderde hardware u niet vertragen - met Kastec IT blijft u op de hoogte van de nieuwste technologie in een veilige netwerkomgeving.

Winkel / Pand beveiliging

Houd uw winkel of pand veilig en beveiligd met de eersteklas beveiligingscamera's van Kastec IT! Onze geavanceerde infraroodtechnologie geeft u een superieure beeldkwaliteit, zelfs in de donkerste omgevingen. Bovendien zijn onze camera's eenvoudig te installeren en worden ze geleverd met een reeks functies, waaronder bewegingsdetectie, nachtzicht en tweerichtingsaudio. Neem geen enkel risico - investeer in Kastec IT voor de gemoedsrust die u verdient.

Winkel Diefstal beveiliging

Stop winkeldieven en red uw bedrijf met Kastec IT! Onze geavanceerde alarmpoorten van Checkpoint voor winkeldiefstal zorgen ervoor dat de diefstal verkleind wordt, wat u gemoedsrust geeft. Met onze ultramoderne beveiligingstechnologie kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf veilig is voor winkeldiefstal. Investeer vandaag nog in Kastec IT en bescherm wat het belangrijkst is!

Wifi

Make IT Easy met Kastec IT - de beste keuze voor wifi-installatieservices. Houd uw bedrijf draaiende met onze gecertificeerde professionals die Wi-Fi-oplossingen van Cisco, HP en Fortinet installeren. Geen stress, geen gedoe - gewoon beveiligde verbindingen met hoge en betrouwbare snelheden! Laat ons u helpen om vandaag verbonden te blijven.

Winkel Installaties

Breng uw bedrijf op gang met de hulp van Kastec IT. Wij bieden professionele installatiediensten voor al uw winkelhardware, kassasystemen en werkplekbehoeften. Met onze expertise in de branche bent u zeker van snelle en efficiënte resultaten die u tijd en geld besparen. Maak u klaar om uw activiteiten vandaag nog te stroomlijnen met Kastec IT!

Projectleiding

Haal het maximale uit uw bedrijf met Kastec IT! Onze winkelbegeleider, projectmanagers en professionele medewerkers bieden u expertise zodat u de beste beslissingen kunt nemen voor uw winkel. Wij bieden kennis van data en kassaoplossingen om je te helpen de efficiëntie, nauwkeurigheid en klanttevredenheid te maximaliseren. Met Kastec IT krijg je de hulp die je nodig hebt om je winkel soepel te laten draaien.

image
image
image
image